Ех, тези печени, червени чушки. Напоследък, каквото и да направя за ядене, някак си в съзнанието ми нещо казва – сложи и чушки, сложи и чушки. Явно ще е така, поне до края на есента, когато постепенно есените зеленчуци бъдат естествено изместени от зимните вкусове. Но до тогава смятам безжалостно да експлоатирам силата и вкусът им комбинирайки ги с всякакви продукти. А какво по-хубаво от печени чушки и сиренце…
Продукти:
8 печени червени чушки, нарязани на малки квадратчета
90 гр крема сирене – около ½ опаковка филаделфия
100 гр биволско сирене
3-4 стръка магданоз
сол и черен пипер на вукс
Приготовление:
Биволското сирене се намачква с вилица и се разбърква с чушките, крема сиренето и нарязания на ситно магданоз, солта и черния пипер
Добър апетит!
Други публикации:
Направих тази според мъжа ми родопска разядка и стана много вкусна,само че не можах да получа тази форма и да го разрежа,като парче.Днес очаквам гости и ще го приготвя отново,но този път ще го сложа в камерата за малко да се стегне!
Хубав и вкусен уикенд!
Здравей, Juji!
Формата, в която е сниман пастета е постигната, като е напълнен в специална триъгълна метална форма, без дъно и после много внимателно е освободен от нея. Дано е станало с изстудяване и разрязване
Поздрави!