Два дни преди рождения ми ден, екипът на сп. Меню се свърза с мен, за да ме поканят да готвя в тяхната кухня за майският брой на списанието. Времето да взема решение какво точно ще сготвя беше много малко, а вълнението голямо. Беше късно вечерта, с мъжа ми, който е и най-голямата ми подкрепа, консултант, дегустатор и фотограф на снимките в блога, разтворихме дебели книги, стари тефтери и започна едно голямо чудене, каква да е рецептата. Искаше ми се да е нещо бързо и лесно за приготвяне, така че с няколко движения да бъде готово, и едновременно с това да бъде много вкусно и любимо. Така решението за рецептата, която предствах в списанието дойде почти веднага. Готвенето в уютната кухня на списанието премина неусетно в сладки приказки с главната редакторка, а снимките бяха истинско приключение.
Други публикации:
Много си чаровна и лъчезарна, Даниела! И каква дълга коса само! 🙂
Днес търсих да си купя списанието, но всички близки места бяха затворили, но нищо и утре е ден!
Чудесна презентация и много вкусно предложение! Поздравления за участието ти 🙂
Слънчев и усмихнат четвъртък 🙂
Поздравления, Дани 🙂
Избрала си много добра комбинация!
Още не съм видяла списанието,
но съм сигурна във финеса, с който ни
поднасяш рецептата!
Усмихнат и слънчев ден!
Дани,
чудесна си –
така очарователна и лъчезарна си те представях.
За избора на рецепта, изпълнение и реализация,
моите поздравления! Желая ти още много участия,
хубав и усмихнат ден, Диана
Браво, Дани! За мен е чест, че те познавам, макар и задочно 🙂
Приятели, много ви благодаря за добрите думи и за комплиментите!
Хубав и усмихнат ден!
Дани,
честита изява в медиите! Изглеждаш невероятно чаровна. Поздравявам те за прекрасното представяне, нямам търпение да си купя броя.
Слънчев и усмихнат ден!
Поздравления, Даниела!
Ех, че си слънчева! Очарователна си!
С интерес очаквах публикацията ти в ‘Меню’, а тези дни ще получа и списанието 🙂
Рецептата е чудесна, много харесвам пушена сьомга, а комбинацията й с крема сирене е особено нежна!
Още веднъж: поздравления за прекрасното ти представяне и още много изяви и успехи във всичко, с което се захванеш!
Сърдечни поздрави и 🙂
Много си готина. А рецептата е представена страхотно. Не си купувам списания, но снимката е достатъчна, за да прочета за представянето ти.
Стана ми интересно как съчетаваш сериозната и отговорна професия с не по-малко сериозните и отговорни готвене и майчинство. 🙂
Даниела, приеми моите сърдечни поздравления за чудесното представяне и страхотната рецепта!
Браво Дани, поздравления 🙂
Много се зарадвах като видях на какво е посветена тази публикация 🙂
Желая ти още много успехи във всичко с което се занимаваш!
Даниела,поздравления за публикацията!
Лъчезарна и хубава със свежа и вкусна рецепта!:)
Даниела, поздравления!
Вече си купих списанието и те видях там. Много ми е приятно, когато видя, че някоя медия забележи и оцени това, което ти, Йоана, Лойс или Димитрана правите. Поздравления, отново!
Браво Дани, поздравления за публикацията и избора ба рецепта! Снимката е станала много усмихната и красива!
Поздравления Дани! Избрала си наистина много вкусна рецепта!
Здравей,Дани!
Поздрав и от мен!Много хубаво представяне.Списанието поръ4ах на сестра ми да го купи:)и ще имам възможността да го про4ета през юни,а до тогава ще следия блога ти.
Вси4ко хубаво и добро желая на теб и семейството ти.
Успешен ден!
Дани, поздравления!
Прекрасна рецепта 🙂
Поздравления и от мен, съвсем заслужена покана, радвам се да те видя на страниците и на това списание.
Поздрави и много приятни моменти в кухнята 🙂
Честито на твой успех! Аз започна да чета списания на български език. Трудно е!!
Поздравления и от мен, Даниела. Поздравления и за съпруга Ви, за неговата подкрепа и вдъхновение. Утре ще си купя това списание. Наистина сте прекрасна.
Приятели, много ме трогнахте всички! Благодаря ви за милите поздравления!
Браво! Поздравления и от мен! Предложението със сьомга и крема сирене е много хубаво – фино, леко и вкусно. С пожелания за много подобни другомедийни изяви!
Благодаря ти!
Още една твоя рецепта, която приготвих :)!
Вкусна е много и също толкова лесна.
Обаче, честно казано не разбрах точно как става загръщането на пастетчето в парчето сьомга. Аз пропуснах тази част 😉
Ехааа, радвам се, че ви е харесала. За загръшането – ако парчето сьомга е твърде широко, може да се нареже на по-тесни ивички. После взимаш някаква плитка чаша или по-малка купа, ако нямаш рамекин и я облепваш със свежо фолио (за да е по-лесно ваденето после) и отгоре редиш парчетата сьомга, така че да покрията дъното и стените, за да направиш легло за пастета, като оставяш част от рибата да се подава на вън от ръбовете на чашата. Изсипваш пастета и пхлупваш с парченцата риба, които си оставила да излизат извън ръбовете, за да направиш дъното на „бомбичката“. Съжалявам, че нямам снимков материал от процеса, че така само написано хич не е ясно. Но си права и без тази част става вкусно